De två sista veckorna

Nu är det inte många dagar kvar och det är fortfarande lite saker kvar att göra i skolan. Jag kommer fortsätta ha lektioner in i det sista, men bryta för andra aktiviteter om det tillåts i gruppen.

Karl har opererats för ljumskbråck och kommer inte att komma tillbaka till klassen innan sommarlovet, jag hoppas att han orkar komma till oss när vi är hemma hos mig på måndag och även att han är med på skolavslutningen. Jag har inte pratat med honom så jag vet inte riktigt hur han mår. Det kommer finnas vikarie för Karl under tiden och det kommer vara Erfan mestadels och vissa dagar Lisbeth.

Imorgon startar jag upp en intensiv period av utvecklingssamtal. Jag har inte lagt in mer än max 30 minuter/elev så det är viktigt att vi håller den tiden både för den som kommer efter och även så att jag slipper jobba hela kvällarna. Jag kommer att gå igenom resultatet för de nationella proven och även omdömena.  Jag håller på med omdömena och måluppfyllelsen på Edwise och för er som har samtal denna vecka finns det inskrivet om man vill ha koll innan.

Nu njuter vi av en fortsatt trevlig Nationaldag och av de sista dagarna i skolan.

Publicerat av

Sofia Florén

Det här en klassblogg för klass 3B på Sköllersta skola, Här visar vi vad vi jobbar med och det är även en länk mor vårdnadshavarna där all information gällande klassens dagliga arbete finns. Kom in och följ vår kunskapsväg tillsammans med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *