Ett sista brev från fröken

Här sitter jag och tittar ut genom fönstret och ser solen sakta gå ner bakom trädens kronor. Nu är det slut, imorgon är sista dagen med klassen och det börjar så sakta gå upp för mig att i höst kommer vi inte att ses varje dag längre. Resan hit har varit fylld av hinder att ta sig över och det har vissa dagar och veckor varit en enda lång berg och dalbana på alla sätt det bara går, men nu är vi i mål. Det finns inga ord som kan förklara alla de känslor som finns inom mig denna kväll, känslorna är överallt och ingenstans och det är tufft att inse att nu är det slut.

Jag kommer sakna denna klass något otroligt mycket, ni har gett mig så mycket av allt både vuxna och barn och det har krävts att jag presterat på mitt max för att klara av allt. Jag har behövt tänka om och tänka nytt, jag har aldrig varit rädd för att testa nya saker och det har krävts många gånger att tänka utanför ramen för att nå dit jag ville. Allt detta skulle jag såklart ha skrivit ner under tiden för att komma ihåg även i framtiden, men det har jag ju såklart inte gjort, det har tagit alldeles för mycket tid att komma på allt och tänka runt för att komma vidare så snabbanteckningar är min grej. Klassen har utvecklats tillsammans och det finns så mycket för mig att vara glad och stolt över nu när jag tittar tillbaka. Igår när de flesta av er var hemma hos mig var jag så glad och det var så härligt att se alla leka och ha kul tillsammans. Det var även kul att se er föräldrar som satt och pratade och hade det trevligt. Det är ett starkt minne som jag kommer bära med mig länge.

Jag vill också passa på att tacka er alla fantastiska vårdnadshavare som stöttat och hjälp till i det stora men även i det lilla. För mig är det viktigt med bra kommunikation, men jag är ingen tankeläsare så hör man inte av sig så kan jag inget göra. Jag tycker att många av er hört av er när ni varit oroliga, arga, besvikna men också av glädje och stolthet, det har varit viktigt för mig. Jag vill göra rätt men när jag gjort tokiga och fel saker vill jag veta det så vi kan reda ut det och jobba för att det ska bli bättre, det har vi gjort många gånger.

Som avslutade ord vill jag bara skriva att jag är stolt över det jobb jag gjort med denna klass och över de kunskaper de fått med sig under resan. Tillsammans har vi gjort detta och det kan ingen ta ifrån oss. Tack klass 3B för alla fantastiska saker vi varit med om, det är ett minne för livet.

TACK för allt och jag önskar er ALLA en underbar sommar och sen hoppas jag att vi ses någon gång även i framtiden.

Publicerat av

Sofia Florén

Det här en klassblogg för klass 3B på Sköllersta skola, Här visar vi vad vi jobbar med och det är även en länk mor vårdnadshavarna där all information gällande klassens dagliga arbete finns. Kom in och följ vår kunskapsväg tillsammans med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *