På utbildning imorgon

Imorgon 23 maj så är jag på utbildning hela dagen. Det är en utbildning kring hot och våld, något vi tyvärr måste veta hur vi ska hantera om det skulle hända. Jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva använda mig av de kunskaper jag får imorgon, men känner att behovet är stort att ha kunskap kring och även kunna svara era barn på alla de tankar och funderingar de har kring detta.

Klassen kommer att ha Erfan, Karl och Anna imorgon. De tillsammans kommer att få till dagen på ett bra sätt.

Jag är tillbaka i klassen igen på onsdag.

Publicerat av

Sofia Florén

Det här en klassblogg för klass 3B på Sköllersta skola, Här visar vi vad vi jobbar med och det är även en länk mor vårdnadshavarna där all information gällande klassens dagliga arbete finns. Kom in och följ vår kunskapsväg tillsammans med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *