Utvecklingssamtal våren 2017

Nu är det äntligen dags för vårens utvecklingssamtal. eftersom det inte finns många dagar att ha samtalen på så har jag delat ut en tid till er var. Om nu inte tiden fungerar och ni vet redan nu att den inte går så försök att byta med någon annan i klassen. Jag kan inte få till fler tider än dessa innan skolavslutningen, men om det krisar ordentligt får vi lösa det tillsammans men då blir det efter avslutningen och kanske till och med i augusti.

Varför det blir så sena samtal är för att alla de nationella proven ska rättas och vi inte får tillbaka dem innan slutet på nästa vecka. Allt ska gå ihop för mig också så jag ber er respektera dessa tider jag gett er.

Här kommer listan med allas tider och ni kommer även få den i pappersform på onsdag. Om ni byter tid med någon hör av er till mig också så jag är förberedd med rätt papper till den som kommer.

tider utvecklingssamt vt17 brev

Publicerat av

Sofia Florén

Det här en klassblogg för klass 3B på Sköllersta skola, Här visar vi vad vi jobbar med och det är även en länk mor vårdnadshavarna där all information gällande klassens dagliga arbete finns. Kom in och följ vår kunskapsväg tillsammans med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *